FB

Ajánlat
Találatok

Módosított adótörvények a gépjárműszakmában

2012-11-21

A Parlament november 19-én több olyan törvénymódosítást is elfogadott, amely hatással lehet a gépjármű szakmára. Az új pontokat Erdélyi Péter, az MGE ügyvezető elnöke és Knezsik István, az ANK elnöke elemezték.

tovább a hírre

Vannak olyan jók a független szervizhálózatok, mint a márkaszervizek?

2012-11-12

Az ADAC idén is elkészítette németországi szerviztesztjét, amely során az országos lefedettséggel rendelkező A.T.U. (Auto-Teile-Unger) független szerviz hálózat érte el a legrosszabb eredményt: a szúrópróbaszerű ellenőrzésen mindössze az esetek 28 százalékában találták meg a javításra váró autók hibáit. A Bosch Car Service műhelyeiben ez a szám 40 százalékot ért el, azonban náluk született az elmúlt évek leggyengébb teljesítménye: az egyik műhely mindössze 17 pontot szerzett a 100-ból. Összehasonlításként: a márkaszervizek az esetek 88 százalékában találták meg a vizsgált autók hibáit.

tovább a hírre

Go! service ? egységesíti szervizprogramjait a Porsche Hungaria

2012-11-05

Mit tesz az autós, akinek lejár az új autóval együtt vásárolt 2–4 éves garanciája, ingyenes karbantartása? Hagyja elértéktelenedni autóját azzal, hogy kitolja az előírt szervizperiódust, vagy olcsó és sokszor kontár műhelyt választ. Mindkét megoldás a lehető legrosszabb, és felesleges kockázattal jár. Az autó élettartama és a biztonságunk van veszélyben. A Porsche Hungaria az Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek tulajdonosainak külön szervizprogramot dolgozott ki, hogy gondoskodhassanak a négyévesnél idősebb autók szakszerű és kedvező árú karbantartásáról (Garancia4, Audi CarLife Plus, Szerviz 4+, Audi Service 4+, Economy Ajánlatok, Tartozék Trend).

tovább a hírre

Hol javíttassuk elromlott, összetört gépkocsinkat?

2012-11-01

Az autó egyfelől fontos biztosítéka a mobilitásunknak, mozgásszabadságunknak, van ahol névvel ellátott családtag, van akinek az imázsát hivatott erősíteni, de mindenképpen az ingatlan utáni legdrágább beruházás.

tovább a hírre

Hogyan készítsük fel autónkat és önmagunkat a téli autózásra?

2012-10-29

A tél közeledtével nem csak a hideggel kell megbarátkoznunk, hanem a megváltozott vezetési körülményekkel is. Az előrejelzések alapján, napokon belül megérkezhet az első fagy, amely sok veszélyt rejteget a vezetők számára, ha nincsenek felkészülve a téli útviszonyokra. Érdemes tehát már a mínuszok előtt szakemberrel átnézetni autónkat, és vezetéstechnikailag is hangolódni a csúszós utakra és megváltozott látási körülményekre.

tovább a hírre