FB

Ajánlat
Találatok

Az MGE értékelése a 2013. évi új gépjármű forgalomba helyezési piacról

2014-01-07

A személygépjármű forgalomba helyezés területén Egyesületünk 2013-ra a tavalyihoz képest 10% növekedést prognosztizált, amely némileg alacsonyabb szinten kb. 6%-os előrelépéssel valósult meg. 

tovább a hírre

Magyar siker Szöulban - A Kia szerviz-tanácsadói versenyén

2013-12-16

A Kia számára rendkívül fontos az ügyfelek maximális elégedettsége, és ez nemcsak a termékre - az autóra - értendő, hanem a vásárlást követő szolgáltatások színvonalára is. A vállalat rengeteg energiát fordít a márkakereskedésekben, szervizekben dolgozó munkatársak széles körű képzésére, tapasztalatszerzésére, ennek szerves része a szerviz-tanácsadói verseny, azaz a Kia World Service Advisor Competition (SASC). 

tovább a hírre

Márkaszervizek az ügyfelekért

2013-11-25

A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete valamennyi tagvállalata részt vesz abban a kommunikációs kampányban, amelynek célja a márkaszervizek valós és hiteles értékeinek bemutatása annak érdekében, hogy a gépjármű tulajdonosok valós és hosszú távú érdekeik érvényesítésében megfelelő információval rendelkezzenek.

tovább a hírre

Csermelyék ötödször nyerték el a VW Service Quality Award 2013 díjat

2013-11-18

Európa vezető autógyártója ismét a Volkswagen Service Quality díjjal jutalmazta legkiválóbb európai szervizeit. Az átadási ünnepségen azokat a márkaszervizeket tüntették ki, amelyeknél az elmúlt évben a szolgáltatás minősége, az ügyfél-elégedettség és a fogyasztói hűség terén a legjobb eredményeket érték el. Közülük nyolcat a legjobbak közé is beválasztottak a Volkswagen Service Quality Award díjkiosztón, köztük a Csermely és Társa márkakereskedés többszörösen kitüntetett balatonfüredi szervizét is.

tovább a hírre

Ötvennégy magyarországi cégtől vásárol alkatrészeket a BMW csoport

2013-11-17

A bajor konszern évente mintegy egymilliárd eurót költ Magyarországon.

tovább a hírre