FB

Ajánlat
Találatok

Árkérdés az, hogy márkaszervizbe hordjuk az autónkat?

2014-01-20

Sokan úgy gondolják, hogy a márkaszerviz jóval drágább a piacon elérhető egyéb szerelőműhelyeknél. Hogy valóban így van-e, kiderül a Sunshine FM interjújából, melyet Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnökével készítettek. Ide kattintva érhető el a beszélgetés.

tovább a hírre

Miért fontos, hogy gyári alkatrészekkel javíttassuk autónkat?

2014-01-17

Számos későbbi problémát előzhetünk meg azzal, ha eredeti alkatrészekkel javítattjuk autónkat. Egyrészt minőségi, másrészt pedig biztonsági szempontból is fontos, hogy ne adjunk alá a gyári szintnek, mert a későbbiekben több szempontból megtérülhet a befektetés. E témakörről ide kattintva hallgatható meg a Sunshine FM interjúja, melyet Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnökével készítettek. 

tovább a hírre

Mitől jó a szerelői háttér egy márkaszervizben?

2014-01-15

A márkaszervizek dolgozóik képzésére jelentős költségeket fordítanak, így biztosítva azt, hogy a szerelők magas minőségben végezhessék munkájukat a mindennapok során. Hogy mitől jó a szerelői háttér egy márkaszervizben a Sunshine FM interjújából kiderül, melyet Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök ügyvezető elnökével készítettek. Ide kattintva érhető el a beszélgetés.

tovább a hírre

Hogyan őrizhető meg a gyári állapota az autóknak?

2014-01-13

Hogyan őrizhető meg hosszútávon az autónk gyári állapota? A nyíregyházi Sunshine FM Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnökével készített interjút e témában, melyet ide kattintva hallgathat meg.

tovább a hírre

Hogyan befolyásolja az autó értékét a vezetett szervizkönyv?

2014-01-10

Hogyan befolyásolja az autó értékét a vezetett szervizkönyv és a leellenőrizhető előélet? A nyíregyházi Sunshine FM Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnökével készített interjút e témában, melyet ide kattintva hallgathat meg.

tovább a hírre