FB

Ajánlat
Találatok

Életeket menthet a megfelelő alkatrész!

2014-03-03

A megbízhatóság tekintetében nagyon fontos, hogy milyen alkatrészek kerülnek a javítások során az autókba, hiszen azok precíz szerkezetek, s minimális eltérések esetén is problémáink jelentkezhetnek a későbbi üzemeltetés során, vagy szélsőségek esetében egy baleset bekövetkeztében. A témával kapcsolatosan a békéscsabai Rádió1 készített interjút, melyet ide kattintva hallgathat meg.

tovább a hírre

Változnak a trendek a gépjármű márkaszervizek ajánlataiban

2014-02-24

Az elmúlt évek statisztikái alapján, - az új autó eladások lassulása miatt -, tovább romlott a hazai gépjárműállomány átlagéletkora, ami már 13 év. A hazai autóimportőrök természetesen nyitottak az idősebb autók tulajdonosai felé, s olyan ajánlatokat dolgoztak ki, melyek a korosabb kocsiknál is elérhetővé teszik a márkaszervizek szolgáltatásait.

tovább a hírre

Miért van biztonságban az autónk a márkaszervizben?

2014-02-21

A márkaszervizek rendszeres gyári oktatásban részesítik szerelőiket, s ahhoz, hogy autóhoz nyúlhassanak, vizsgát kell tenniük. Hogy miért van nagyon biztonságban profi szakemberek kezében az autója, megtudhatja a veszprémi Méz Rádió riportjából, melyet ide kattintva hallgathat meg.

tovább a hírre

Autónk precíz szerkezet, bánjunk mi is úgy vele!

2014-02-19

Amikor az autókat megtervezi a gyártó, akkor egy komplex és egységes szerkezetet alkot. Ezt az állapotot jó megőrizni a márkaszervizek segítségével - akár az autó teljes élettartama alatt -, mert kizárólag ebben az esetben képviseli majd gépkocsink minőségi állapota a gyárival egyenértékűt. Ebben a témában készített interjút a kecskeméti Gong Rádió Erdélyi Péterrel, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezető elnökével. A beszélgetés ide kattintva érhető el.

tovább a hírre

Autónk értékét növeli az ismert szerviztörténet

2014-02-17

Amikor használt autó vásárlás előtt állunk, fontos szempont, hogy a kiszemelt gépkocsi múltja ismert legyen. Ebben segíthet a vezetett szervizkönyv, mely az értékesítések során az eladó és a vevő helyzetét is megkönnyíti. Hogy milyen előnyöket hordoz az ellenőrizhető múlt, kiderül a Debrecen Rádió FM95 interjújából, melyet ide kattintva hallgathat meg.

tovább a hírre