FB

Ajánlat
Találatok

Jár a gondoskodás a használt autónknak is!

2016-05-10

Budapest, 2016. május 10. - Az autók megfelelő karbantartása üzemeltetői feladat, de a tendenciák azt mutatják, hogy sokan kizárólag probléma esetén keresik fel a szervizeket. A gépkocsink megfelelő állapotának fenntartása azonban folyamatos odafigyelést igényel, mivel így garantálható a biztonságos, környezetbarát autózás.

tovább a hírre

Továbbra is emelkedőben a hazai márkaszervizek forgalma

2016-05-03

Budapest, 2016. május 3. - Egyes márkaszervizek forgalma akár 15-20 százalékkal is emelkedett a tavalyi év során 2013-hoz hasonlítva, de 5-10 százalék közötti volt a javulás 2014-hez képest is - derült ki a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének kutatásából, amit az „Értünk hozzá!” kampányban résztvevő importőrök márkaszervizeinek segítségével készített el. A felmérésből az is látható, hogy jellemzően céges autókat javítanak a kereskedések, de sok magánszemély tért vissza a hivatalos javítóműhelyekhez.

tovább a hírre

Nem is tudom, gyanús az autóm…

2016-04-18

Budapest, 2016. április 18. - Tavasszal gyakran észlelhetjük vezetés közben, hogy nehezebb irányban tartani az autót, furcsán áll a kormány, vagy eddig nem hallott zajokra figyelünk fel. Mindezeket leginkább a rossz útfelületeken és sokszor a kátyús utakon történő autózás eredményezheti.

tovább a hírre

Itt a tavasz! Készítse fel szakszerűen autóját!

2016-03-31

Budapest, 2016. március 31. - A hideg idő immáron a múlté, itt az ideje tehát, hogy autónkat is felkészítsük a időjárásra. A márkaszervizek kedvezményes akciókkal várják ebben az időszakban az autósokat, hogy a tavaszi üzemmód is gondtalan lehessen.

tovább a hírre

Másodkézből venne autót? Segít a márkaszerviz!

2016-03-07

Budapest, 2016. március 7. - Használt autót vásárolni kockázatos  feladat, főleg akkor, ha mi magunk szeretnénk felmérni a kiszemelt gépkocsi állapotát. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy értünk a kocsikhoz, még akkor is kérjük ki egy márkaszerviz véleményét kedvencünkről, mert könnyen ráfázhatunk, ha nem vagyunk elég körültekintőek. Egy tanulságos esetet mutatunk be egy pórul járt vásárló kapcsán. 

tovább a hírre