FB

Ajánlat
Találatok

Forintosítható a biztonság

2014-04-21
Minőség, megbízhatóság és garancia - a márkaszervizekben javított gépkocsik tulajdonosai bizonyosak lehetnek abban, hogy szakértő kezek vizsgálják, ellenőrzik az autókat. A kaposvári Koto Toyotánál, mely kétszer nyerte el az Év Kereskedője kitüntető címet, az eltelt bő két évtized alatt több ezer autót, kisbuszt, pickupot és terepjárót javítottak. Értenek hozzá: a nagy múltú szerviz alkalmazottainak munkáját a visszatérő ügyfelek tömege, s a Tokióban működő Toyota központ is díjazta.

tovább a hírre

Mi egészben értjük, egészben látjuk az autót

2014-04-14
Maximális szakmai hozzáértés, eredeti gyári alkatrészek, gyors és rugalmas kiszolgálás ésszerű árakon. Mindezt kínálja az autósoknak egy hivatalos márkaszerviz, garantálva ezzel a gépjárművek hosszú élettartamát, kifogástalan működését.

tovább a hírre

Német minőség Békéscsabán

2014-04-10
A márkaszervizek egyik legnagyobb előnye, hogy komplex szolgáltatást nyújtanak, a javításoktól kezdve az eredetiségvizsgálaton át egészen a kárfelmérésig.

tovább a hírre

Kritikus műszaki állapotúak a használt autók hazánkban

2014-04-07

Az autók megfelelő karbantartása üzemeltetői feladat, de a tendenciák azt mutatják, hogy sokan kizárólag probléma esetén keresik fel a szervizeket. A gépkocsink megfelelő állapotának fenntartása azonban folyamatos odafigyelést igényel, mivel így garantálható a biztonságos, s környezetbarát autózás.

tovább a hírre

Márkaszervizek – értenek hozzá!

2014-03-25
Az autó márkaszerviz óriási előnye a független javítóműhelyekhez képest, hogy olyan óriási adatbázis áll a folyamatosan képezett szerelő rendelkezésére, ami máshol nem elérhető. Gyári alkatrészekkel dolgoznak, munkájukért felelősséget és garanciát vállalnak – hosszú távon csak ez lehet a megoldás.

tovább a hírre