FB

Ajánlat
Találatok

Márkaszerviz vs “barkácsműhely” – másodszor

2014-05-19
Éppen egy héttel ezelőtt jelent meg egy anyag a bevezetem.eu oldalon, melyben a hivatalos márkaszervizeket hasonlítottuk össze egy maszek műhellyel – kizárólag saját tapasztalatainkra támaszkodva. Sorozatunk első része nem várt népszerűségnek örvend, ugyanis egy hét alatt több mint hatszázan látogatták meg a cikket. És, ahogy ígértük, most jöhet a raktárkészlet (és annak kezelése), valamint a fényezőműhely terén szerzett tapasztalatunk leírása.

tovább a hírre

Márkaszerviz vs “barkácsműhely”

2014-05-12

Bevallom, magam is úgy gondolom (gondoltam!), a márkaszervizek irreálisan magas áron dolgoznak…Drága az alkatrész, drága a munkadíj – gondoljuk sokan. A “másik oldal” viszont rendszeresen azt kommunikálja, járjunk hivatalos márkaszervizekbe. Éppen ennek felderítésére az elmúlt hetekben felkerestem a Suzuki hivatalos márkaszervizét Budaörsön, valamint ellátogattam egy szigetszentmiklósi műhelybe is – mert úgy gondoltam, utána kell ennek az egésznek járni.

tovább a hírre

Fordban 100 százalékosak vagyunk! - a Ford soproni márkaszervizében jártunk

2014-05-12
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületében 30-an összefogtak, hogy visszahozzák a márkaszervizek jó hírét. A For-Top Kft, megyénkben négy helyen, húsz éves tapasztalattal, üzemelteti Ford márkakereskedéseit és szakszervizeit. Látogatásunk tapasztalatai alapján arra szeretnénk rávilágítani, hogy milyen előnyökkel jár, ha hivatalos márkaszervizbe visszük autónkat.

tovább a hírre

A Mercedes szervizek minősége is csúcskategóriás

2014-05-05
Továbbra is a Mercedes-Benz a legdinamikusabban fejlődő prémium autómárka a hazai új személyautók értékesítése terén – tavaly 1587 új Mercedes-Benz személyautó talált gazdára –, amely többek között köszönhető annak is, hogy a Mercedes-Benz Hungária Kft. nagy figyelmet fordít az ügyfélelégedettség javítására, valamint a szervizajánlatok és értéknövelő szolgáltatások kiterjesztésére is.

tovább a hírre

Miért nem drága a márkaszerviz?

2014-04-28
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének valamennyi tagvállalata részt vesz abban a kommunikációs kampányban, amelynek célja a márkaszervizek tényleges és hiteles értékeinek bemutatása azért, hogy a gépjármű tulajdonosok valós és hosszú távú érdekeik érvényesítésében megfelelő információval rendelkezzenek.

tovább a hírre