FB

Ajánlat
Találatok

Nem csak a garancia miatt választják az autótulajdonosok a márkaszervizt

2014-10-28

Budapest, 2014. október 28. - A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete a Kutatópont piackutató cég közreműködésével elkészített egy felmérést az autójavító szakmával kapcsolatosan. Az eredmények rámutattak, hogy a márkaszervizek munkájával a válaszadók összességében elégedettebbek, mint a márkafüggetlen szervizek esetében, azonban az autótulajdonosok még mindig drágábbnak tartják a márkaszervizeket. Ezt a vélekedést a márkaszervizek az idősebb autókra is kiterjedő, rendkívül kedvező ajánlatokkal igyekeznek javítani, ezért továbbra is érdemes a márkaszervizektől ajánlatot kérni.

tovább a hírre

Csermely és Társa Kft.: Európában egyedülállóak

2014-06-16

A Csermely és Társa Kft. Volkswagen-márkakereskedése és Volkswagen–Skoda-márkaszervize 2008, 2010, 2011 és 2012 után már-már magától értetődő evidenciával 2013-ban is elnyerte a Volkswagen Csoport által létrehozott Volkswagen Service Quality Award elismerést, ezzel Európában egyedülálló módon ötödik alkalommal érdemelték ki a rangos díjat.

tovább a hírre

Értenek hozzá: A-tól Z-ig a márkaszervizekben

2014-06-09
Ha betérünk egy márkaszervizbe, akkor nem csak az ott dolgozó szerelők szakértelmében bízhatunk, hanem a márka összes tudásában. A tatabányai Opel márkaszervizben megtudtuk, milyen minőség-, és szolgáltatásbeli különbséget is jelent ez a mindennapokban. 

tovább a hírre

„Berhelés” helyett diagnoszikai vizsgálat és szakszerviz

2014-06-02

Számla és garancia nélkül működő sufniműhely vagy képzett szakemberek tudásával és tapasztalatával felvértezett, kiválóan felszerelt, nemzetközi minősítésen átesett márkaszerviz? Ha csak ennyi lenne a kérdés, az egyetemleges autóstársadalom azonnal vágná rá a választ: persze, hogy az utóbbi! Ám a valóság ennél mégis árnyaltabb. Járműtulajdonosok sokasága viszi „házi” szervizekbe a kocsiját, mondván: olcsóbb! Ám, ha jól utánaszámolunk, a mérleg nyelve mégiscsak a márkaszervizek felé billen, hiszen hosszú távon a szakmaiság kifizetődőbb.

tovább a hírre

Márkaszervizek – értenek hozzá! Korrekt áron, szakszerűen dolgoznak

2014-05-26

Márkaszervizbe vagy a sarki műhelybe vigyük az autónkat? A kérdést mindenki eldöntheti, tapasztalatai és egyéb lehetőségei szerint.  Egy Tolna megyei községben, az 1800 lelkes Kakasdon, a Mazda Márkakereskedésben jártunk. A falu nem nagy, hozzáértő, jól tájékozott helyről mégis azt hallottuk, hogy itt van az ország egyik legjobb márkakereskedése: a Hilcz Autóház. Körülnézve az autószalonban és a szervizben, a körülményeket, helyiségeket, a műhelyben folyó munkát látva ezt nem cáfolhatjuk, sőt. Persze egy dolog a külcsín, más a belbecs, a tartalom.

tovább a hírre