FB

Ajánlat
Találatok

Forduljunk márkaszervizhez használt autó vásárlás előtt!

2015-02-09

Az elmúlt évben közel százezer használt személyautó érkezett külföldről hazánkba. Tapasztalatlan vásárló számára nagy kockázatot jelent, hogy ezen autók jelentős része idős és ellenőrizhetőség szempontjából „zsákbamacska” jellegű. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete az import és belföldi eredetű használt autót vásárolni kívánó ügyfelek érdekében javasolja az alábbi lépéseket a vásárlás előtt annak érdekében, hogy kerüljék el, illetve csökkentsék a kockázatot.

tovább a hírre

A Peugeot világbajnok magyar autószerelői a Totalcar, Égéstér című műsorában

2015-01-22

Magyar siker született a negyedik alkalommal megrendezett Peugeot Műszaki Tanácsadói világbajnokságon, melyet október végén, a márka párizsi oktatóközpontjában rendeztek meg. A másfél napos gyakorlati döntőben hat ország képviseltette magát, a négy fős magyar csapat 56 ország, közel 5000 technikusa közül végzett az élen. A világbajnok szerelőkkel a Totalcar, Égéstér műsorában készítettek interjút.

tovább a hírre

Világbajnok magyar autószerelők

2015-01-15

A magyarországi márkaszervizekben dolgozó szakemberek évről-évre tanúbizonyságot tehetnek tudásukról, több gépjármű gyártó rendez rangos versenyt munkatársainak hazai és nemzetközi környezetben egyaránt.

tovább a hírre

Sufniműhely vs márkaszerviz - melyiket válasszuk, ha sérült az autó?

2014-11-29

Immár több mint két éve fut a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete és az Autós Nagykoalíció által indított, a hivatalos márkaszervizeket összesítő és kereshetővé tevő ertunkhozza.hu weboldal, melynek üzenete, hogy érdemesebb a számlát nem adó szürkegazdaságbeli sufniműhelyek helyett a márkaszervizeket választani. Nem csak kötelező karbantartás, hanem karosszériajavítás esetén is.

tovább a hírre

Magyar szakemberek nyerték a Peugeot Műszaki Tanácsadók Világbajnokságát

2014-11-04

Budapest, 2014. november 04. - Magyar siker született a negyedik alkalommal megrendezett Peugeot Műszaki Tanácsadói világbajnokságon, melyet október végén, a márka párizsi oktatóközpontjában rendeztek meg. A másfél napos gyakorlati döntőben hat ország képviseltette magát, a négy fős magyar csapat 56 ország, közel 5000 technikusa közül végzett az élen. 

tovább a hírre