FB

Ajánlat
Találatok

Időben készítsük fel autónkat a hideg időjárásra

2015-10-16

Az év végével a téli hideg, csapadékosabb időjárás is megérkezik, ezért autónk műszaki állapota fokozott figyelmet érdemel. Számos veszélyt rejt az átmeneti időszak, melyek elkerülhetőek, ha időben felkészülünk a megváltozott körülményekre. Ilyenkor a márkaszervizek kedvezményes akciókkal várják az autósokat, ezzel is segítve a problémamentes autózást a mindennapokban. Nem csak óvatosabban kell autónkat vezetni, hanem gépkocsink karbantartása is ekkor válik időszerűvé.

tovább a hírre

Így utazz biztonságosan autóval nyaralni

2015-06-04

Hamarosan beköszönt a nyár, amikor számos család dönt autós nyaralás mellett. Indulás előtt - belföldi és külföldi út esetén is - érdemes figyelmet fordítanunk a gépkocsink állapotára, hiszen egy pici ráfordítással sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat a szabadságunk idején. A márkaszervizek ebben az időszakban a nyári felkészítésre szóló, speciális csomagajánlatokkal várják ügyfeleiket.

tovább a hírre

Hogyan készítsük fel autónkat a tavaszra?

2015-03-23

A tavasz beköszöntével végre elbúcsúzhatunk a hideg időtől és a nyálkás utaktól, viszont az évszakváltás miatt érdemes ezúttal is figyelmet fordítanunk autónk átvizsgálására. A márkaszervizek kedvezményes akciókkal várják ebben az időszakban az autósokat, hogy a tavaszi üzemmód is gondtalan lehessen.

tovább a hírre

Nőtt a márkaszervizek forgalma 2014-ben

2015-03-02

A márkakereskedői statisztikák alapján 10-15 százalékkal javult egyes márkaszervizek forgalma - derült ki a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének felméréséből, amit az „Értünk hozzá” kampányban résztvevő márkaszervizek segítségével készített el. A kutatás rávilágított, hogy a tulajdonosok alapvetően garancia idő alatt hordják autóikat márkaszervizbe, s a garanciális javításon túl az évszakváltásokhoz kötött felkészítéseket és az idős autókra vonatkozó akciókat veszik leggyakrabban igénybe.

tovább a hírre

A márkaszervizek előnyeiről Pásztor Tamás nyilatkozott a FIX TV-nek

2015-02-19

A FIX TV, Irányjelző című műsora a rákoskeresztúri Peugeot Pásztornál készített interjút Pásztor Tamással, a márkakereskedés ügyvezető igazgatójával, a márkaszerviz előnyökkel kapcsolatosan. Az interjú ide kattintva látható, 13:19-től.

tovább a hírre