FB

Ajánlat
Találatok

Az intelligens járművek átrajzolhatják az európai piacot - ATV interjú

2015-11-30

Az ATV Start vendége volt Erdélyi Péter a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének ügyvezetője, aki a márkaszerviz trendekről adott interjút.

tovább a hírre

Hogyan készítsük fel autónkat télre? - RTL Klub interjú

2015-11-26

Bár hivatalosan még nem köszöntött be a tél, mégsem árt időben felkészíteni autónak az előttünk álló hidegebb hónapokra! Az abroncsok cseréjén kívül minden tél elején érdemes átvizsgálni a gépjárműveket, hiszen egy nem megfelelően felkészített autó számtalan bosszúságot okozhat a hideg megérkeztével! Vendégeink voltak Erdélyi Péter az Értünk Hozzá kampány ügyvezetője és Kiss Pál a Porsche Hungária szervizértékesítési igazgatója!

tovább a hírre

Márkaszerviz interjú a Gazdasági Rádióban

2015-11-20

Varjú Frigyes a Gazdasági Rádió Mozgásban c. autós műsorban készített interjút Erdélyi Péterrel arról, hogy miként készüljünk fel a téli autózásra, s miben tud segíteni a márkaszerviz a gépkocsik felkészítésében.

tovább a hírre

Az intelligens járművek átrajzolhatják az európai márkaszerviz piacot

2015-11-18

Konszolidáció, újabb piaci szereplők, szigorú központi szabályozások és az alternatív energiaforrások robbanásszerű fejlődése jelentősen megváltoztathatja az európai márkaszerviz piacot. A szektor jellemzően kétpólusú felosztásában a hivatalos márkaszervizek és a független javítóműhelyek versenye várhatóan egy ideig kiélezett marad, azonban a legújabb technológiák magas eszköz-, és fenntartási költségigényét csak kevesen tudják majd finanszírozni ez utóbbiak közül.

tovább a hírre

Egyre többen keresik fel a márkaszervizeket

2015-11-02

A hazai újgépjármű-értékesítések növekedése, valamint a márkaszervizek egyre jobb elismertsége a márkaszervizekben is élénkülő forgalmat eredményezett az elmúlt időszakban. A márkaszervizek hozzáértő és szakszerű munkája, az ár-érték arány hitelessége vezetett oda, hogy hosszú évek után javul a márkaszervizek látogatottsága.

tovább a hírre