FB

Ajánlat
Találatok

Márkaszerviz interjú a Jazzyn

2016-03-06

Bögös Sándor készített interjút márkaszerviz témában Erdélyi Péterrel.

tovább a hírre

Közúti balesete történt? Összeszedtük az eseményt követő legfontosabb teendőket.

2016-01-28

Budapest, 2016. január 28. - Télen a csúszós körülmények és a rossz időjárási viszonyok miatt jelentősen megnövekszik a közúti balesetek száma az utakon. Nemcsak saját magatartásunkra és gépkocsink állapotára érdemes fokozottan ügyelni, sokszor mások figyelmetlensége, felelőtlensége is elkerülhetetlen koccanáshoz, rosszabb esetben pedig komolyabb vagyoni kárral, személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez vezethet a hideg időben. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit is kell tennünk ilyenkor az érintettek biztonságának, valamint az eset mihamarabbi tisztázásának érdekében.

tovább a hírre

Márkaszerviz interjú a Gazdasági Rádióban

2016-01-22

Varjú Frigyes a Gazdasági Rádió Mozgásban c. autós műsorban készített interjút Erdélyi Péterrel a hibrid és a plug-in hibrid autókról, illetve az üzemanyag cellás gépkocsikról. 

tovább a hírre

Márkaszerviz interjú a Gazdasági Rádióban

2016-01-08

Varjú Frigyes a Gazdasági Rádió Mozgásban c. autós műsorban készített interjút Erdélyi Péterrel az autók szennyezőanyag kibocsátásának méréseiről, s e folyamatok kiskapuiról, aminek köszönhetően a laborban mérhető adatok és az utcai mérések eltérőek.

tovább a hírre

Márkaszerviz interjú a Gazdasági Rádióban

2015-12-18

Varjú Frigyes a Gazdasági Rádió Mozgásban c. autós műsorban készített interjút Erdélyi Péterrel arról az anomáliáról, hogy a külföldről behozott gépkocsik esetében nincs szükség eredetiségvizsgálatra. Szó esik arról is, hogy a márkaszerviz miben tud segíteni az autók behozatala előtt, illetve a vásárlás után.

tovább a hírre