FB

Ajánlat
Találatok

Életveszélyessé tette a Hondát a sufni szerviz

2016-10-03

Budapest, 2016. október 3. - A garanciaidő lejárta után még mindig sokan fordulnak az olcsó, számlamentes sufni műhelyekhez. Ez a választás azonban sok esetben kellemetlen következményeket szül: amennyiben az autó rossz kezekbe kerül, könnyen pórul járhat a tulaj. A rosszul sikerült javítások után ismét a márkaszervizhez fordulnak az ügyfelek, s az ott dolgozó kollégáknak kell menteniük a helyzetet. Az “Értünk hozzá!” kampányban részt vevő márkák számtalan hasonló esetről számoltak be. Íme, az egyik, ahol a visszahívási akcióban derült ki, hogy a kontár sufni életveszélyessé tette a Hondát. 

tovább a hírre

A szakértelem miatt érdemes a márkaszervizt választani

2016-08-29

Az Értünk hozzá! márkaszerviz kampány keretében Szabó Norbertet, a Ford magyarországi szerviz- és ügyfélszolgálati igazgatóját kérdeztük a márkaszervizek helyzetéről.

tovább a hírre

Eggyel több tömítőgyűrű? Maradhat!

2016-08-02

A sufni szervizek egy-egy felmerülő probléma során addig fúrják-faragják az autót, amíg felszínesen megoldják a problémát. Sokszor azonban nem sikerül nekik, s ekkor általában a márkaszerviz a megoldás: a hibásan felmért, majd rosszul összetákolt autókon csak a profi műhelyek tudnak segíteni. Mivel rengeteg ilyen feladatról számolnak be a márkaszervizek, újabb és újabb hasonló történeteket mutatunk be azzal a céllal, hogy érzékeltessük: kockázatos "sufniban" javíttatni gépkocsinkat. Ezúttal egy Citroen esetéről számolunk be. 

tovább a hírre

Autós nyaralás, biztonságosan

2016-07-11

Budapest, 2016. július 11. – A családok nagy része most indul nyaralni. Legyen szó külföldi vagy belföldi útról, alternatívaként gyakran megjelenik az, hogy autóval induljunk útnak. Mielőtt belevágnánk a több száz kilométeres túránkba, ne felejtsük el felkészíteni gépkocsinkat, hiszen egy pici ráfordítással megelőzhetjük azt, hogy rémálommá váljon a kikapcsolódás. A márkaszervizek ebben az időszakban a nyári felkészítésre szóló, speciális csomagajánlatokkal várják ügyfeleiket.

tovább a hírre

Eltömődött a részecskeszűrő? Kimossuk gőzborotvával!

2016-06-13

Mennyire veszélyes sufni műhelybe adni autónkat probléma esetén? Nagyjából, mintha orvosi diploma nélküli fogorvoshoz járnánk lyukas foggal. Persze ő is szerez fogászati eszközöket, valahogy betömi a fogunkat, ha kell ki is húzza, de, ha összezárjuk fogsorunkat, mindig érezni fogjuk, hogy valami nincs rendben. Pontosan így van ez a sufnik esetében is, akik fúrnak, faragnak, kísérletezgetnek, s ha szerencséjük, szerencsénk van, megoldják a problémát. Sok esetben azonban nem sikerül nekik, s ekkor általában a márkaszerviz a megoldás: a hibásan felmért, majd rosszul összetákolt autókon csak a profi műhelyek tudnak segíteni. Mivel rengeteg ilyen esetről számolnak be a márkaszervizek, újabb és újabb hasonló esetet mutatunk majd be azzal a céllal, hogy érzékeltessük: kockázatos "sufniban" javíttatni gépkocsinkat.

tovább a hírre